سلامت نیوز: یک متخصص قلب و عروق با اشاره به پایین آمدن سن ابتلا به بیماری های قلبی تا 40 سال گفت: حتی امروز در بین جوانان 30 تا 40 ساله هم آمار ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کم نیست. متاسفانه درگیریهای عروق کرونری در این سنین بیشتر مشاهده میشود که علت آن به سبک زندگی غلط باز میگردد.
به گزارش انجمن آترواسکلروز ایران، دکتر مریم مهرپویا در حاشیه هفدهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق با بیان اینکه سن ابتلا به بیماریهای قلبی در کشور پایین آمده است اظهار کرد: در گذشته سن ابتلا به بیماریهای قلبی بالای 60 سال بود، اما اکنون به 40 سال رسیده است.
وی افزود: حتی امروز در بین جوانان 30 تا 40 ساله هم آمار ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کم نیست. متاسفانه درگیریهای عروق کرونری در این سنین بیشتر مشاهده میشود که علت آن به سبک زندگی غلط باز میگردد.
این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه کم تحرکی، تغذیه نامناسب، فشارخون بالا، مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل، اضطراب و استرسها از جمله عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی هستند گفت: درمان هرکدام از این فاکتورهای خطر می تواند نقش مهمی در جلوگیری از بروز حملات قلبی داشته باشد.
مهرپویا ادامه داد: قطع مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل، اجتناب از مصرف چربی ها و رعایت اصول صحیح تغذیه ای، مبارزه با استرس و تحرک بدنی از جمله نکات پیشگیرانه ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
مسئول پانل داروهای جدید هفدهمین کنگره تازه های قلب وعروق در ادامه با بیان اینکه در سال های اخیر استفاده از درمان مداخلهای و کم تهاجمی کاربرد بیشتری پیدا کرده است گفت: درباره چهار دسته دارویی جدید اعم از داروهای جدید ضد انعقادهای خوراکی، داروهای مورد استفاه درآنژین و ایسکمی قلبی، داروهای مورد استفاده در درمان پرفشاری خون شریانی و داروهای مورد استفاده در درمان هایپرلیپیدمی به طور مفصل در پانل داروهای جدید بحث خواهد شد.
وی ادامه داد: این داروها هم دارای برند تولید داخل و هم وارداتی هستند و از هر دونوع آنها در کشور استفاده می شود.
بر اساس این گزارش، هفدهمین کنگره تازه های قلب وعروق به همت انجمن آترواسکلروزیس ایران از 31 شهریور تا سوم مهر ماه سال جاری درسالن همایش های بین المللی رازی تهران در حال برگزاری است.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا امسال باید غذای نذری را با ایمنی بیشتری بپزید؟
متخصصان بهداشت تاکید میکنند در ایام سوگواری عزاداران حسینی، موکبها و هیئتهای مذهبی نسبت به رعایت نکات بهداشتی اهتمام و دقت بیشتری داشته باشند.
-
ارتباط متقابل رژیم غذایی نامناسب و کابوس شبانه
افرادی که رژیم غذایی ناسالمتری داشتند، رویاهای منفی بیشتری را گزارش کردند و بهطور کلی خواب ضعیفتری داشتند.
-
برای پرخوری و کم خوری عصبی در جنگ چه کنیم؟
در حالت جنگ و استرس افزایش ترشح هورمون کورتیزول در غده فوقکلیوی شرایط خاصی را ایجاد میکند و باعث افزایش اشتها در افراد میشود.
-
فراخوان ملی برای غربالگری، کنترل و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن متخصصین ریه ایران، با انتشار فراخوانی مشترک، از طرحهای پیشنهادی برای غربالگری، کنترل، تشخیص و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی حمایت میکنند.
-
علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گرمازدگی را یک موقعیت تهدیدکننده حیات و فوریت پزشکی عنوان کرد که باید به سرعت مورد پیگیری درمانی قرار گیرد.
-
افراد نابینا چه میبینند؟
اصطلاح «نابینایی» طیف گستردهای از اختلالات بینایی، از کمبینایی تا نابینایی کامل را شامل میشود.
-
۶ عادت عصرگاهی که باعث آلزایمر می شود
افزایش سن و عوامل ژنتیکی نقش مهمی در بروز بیماری آلزایمر دارند، اما این همه ماجرا نیست. سبک زندگی هم در سلامت مغز و پیشگیری از زوال شناختی بسیار مؤثر است.
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
نظر شما